God sommer!

God sommer!

Kjære alle Stenbråtenfamilier!

På vegne av alle ansatte på Stenbråten, vil jeg takke for godt samarbeid mellom hjem og skole inneværende skoleår. Vi ser fram til fortsatt godt samarbeid kommende skoleår - slik at elevene får relevant kompetanseutvikling som gir livsmestring for den enkelte, og bidrar til et bærekraftig samfunn. I mellomtiden skal sommerferien nytes. Ta godt vare på hverandre, og invitere gjerne en nabo til trivelig samvær. Om alle inviterer naboen, blir ingen alene, og vi hindrer utenforskap. Unngå smitte - hold avstand, vask hender - så sees vi igjen i august.

God sommer!

På vegne av alle på Stenbråten skole,

Lene, rektor

Sommeraktiviteter for barn og unge

I sommer finner du mange tilbud og aktiviteter i bydelen. Det arrangeres turer, aktiviteter på klubbene, og masse annet spennende du kan være med på. Les mer i brosjyren i dokumentlista.

Sommerles

Les så mye du orker, samtidig som du samler XP (poeng), troféer og premier. Stikk innom biblioteket, lån med deg bøker og hent kodeord og premier. Husk å registrere alt du leser - hver eneste side teller!

Les mer og registrer deg her

Lambertseter bryteklubb

Det inviteres til gratis bryteklubb på Lambertseter i nesten hele sommer - oppstart 6. juli. Les mer i dokumentlista

Fighter kickboxingklubb

"Årets kuleste sommerskole" sies det. Det blir iallfall gratis sommerskole for kickboksingentusiaster i uke 26-33. Les mer i dokumentlista - inkludert registreringsskjema

Mangfoldshuset

Mangfoldshuset

Første skoledag etter sommeren

Første skoledag etter sommerferien, er mandag 17. august. Aktivitetsskolen åpner mandag 3. august. Les mer i skolestarterheftet i dokumentlista.