Hovedseksjon

Kultur- og fritidstilbud

Camp Hudøy

Påmeldingsfristen er søndag 13. mars. 

Les mer her  #  Informasjon til foresatte (pdf)  #  Informasjonsbrosjyre (pdf)

Mangfoldshuset

Mangfoldshuset tilbyr en rekke kurs og aktiviteter.

Les mer her

Mortensrud Aker Sportsklubb

Basket
Les mer på mask.no

Klemetsrud IL

Velkommen tilbake!

Idretten er i full gang igjen hos Klemetsrud IL. Klemetsrud idrettslag har mange spennende aktiviteter nå som vi starter opp etter sommeren: fotball og futsal, håndball, bordtennis, allidrett/turn, basketball, badminton og e-sport.  Det er mulig å prøve idretten et par ganger for å se om den passer for deg eller ditt barn.

Les mer her

Mortensrud skolekorps

Som korpsmusikant får du en grundig musikkutdannelse og får være med på mye gøy. Korpsene reiser ofte på turer og seminarer og deltar på stevner og konkurranser. Du får spille sammen med andre og være med mange ærefulle oppdrag.

Les mer om tilbudet deres

Point dansestudio

Les mer her

Oslo musikk- og kulturskole (OMK)

På OMKs nettsider finner du informasjon om deres fagtilbud og aktuelle begivenheter. Vil du gå på tegnekurs, lære å danse, spille et instrument eller prøve deg på teater? Dette og mange andre tilbud finner du informasjon om der. Alle kan bli tatt opp som elev i Musikk- og kulturskolen. Det kreves ingen forkunnskaper.

Les mer på OMKs nettsider

Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken er en nasjonal satsing basert på ny bruk av tippemiddeloverskuddet. Formålet er å gi elever kulturelle opplevelser innen musikk, scenekunst, film, visuell kunst, litteratur og kulturarv.

Les mer på Utdanningsetatens nettsider