Kultur- og fritidstilbud

Mortensrud skolekorps

Det er kult å spille i korps. Her kan du lese mer om tilbudet deres

Klemetsrud IL

Velkommen til ny sesong hos Klemetsrud idrettslag! 

Nå starter aktiviteten opp igjen etter sommeren – både i fotball, håndball, bordtennis og mye mer!

Klemetsrud idrettslag gleder seg til å starte opp igjen med både treninger og kamper utover høsten. Idrettslaget fyller 100 år i år og ønsker å tilby gode fritidsaktiviteter til barn og unge på Mortensrud. Klemetsrud ILs verdier er trivsel, lekenhet, kameratskap, mestring, trygghet og tillit. Til sammen gir dette rammene for positiv og trygg utvikling.

KIL kan by på fotball både ute og inne, håndball, bordtennis, e-sport/FIFA, diskgolf og badminton. Mandag 31. august er det oppstart for fotball med felles informasjonsmøte for skolestartere og jenter født i 2012 og 2013. Håndballen har så vidt kommet i gang og det er mye spennende som skjer!

Lyst til å prøve en idrett? Det er bare å ta kontakt! Les mer om alle tilbudene her

Fotball for 1. klassingene og jentelag 2012 og 2013 - les info her

Innebandy for jenter (høst 2020) - hent flyer her

Mangfoldshusets aktiviteter - hent flyer her

Point dansestudio - les mer

Mortensrud aktivitetshus (klubben) - les mer

Oslo musikk- og kulturskole (OMK)

På OMKs nettsider finner du informasjon om deres fagtilbud og aktuelle begivenheter. Vil du gå på tegnekurs, lære å danse, spille et instrument eller prøve deg på teater? Dette og mange andre tilbud finner du informasjon om der. Alle kan bli tatt opp som elev i Musikk- og kulturskolen. Det kreves ingen forkunnskaper.

Les mer på OMKs nettsider

Mortensrud skolekorps

Som korpsmusikant får du en grundig musikkutdannelse og får være med på mye gøy. Korpsene reiser ofte på turer og seminarer og deltar på stevner og konkurranser. Du får spille sammen med andre og være med mange ærefulle oppdrag.

Les mer om Mortensrud skolekorps her

Den kulturelle skolesekken

Den kulturelle skolesekken er en nasjonal satsing basert på ny bruk av tippemiddeloverskuddet. Formålet er å gi elever kulturelle opplevelser innen musikk, scenekunst, film, visuell kunst, litteratur og kulturarv.

Les mer på Utdanningsetatens nettsider