Dette kan du gjøre i uke 31

Meråpen skole

Stenbråten skole ønsker å tilby høstens elever på 5.-7. trinn varierte aktiviteter med fokus på inkludering, samarbeid og mangfold. Vi kommer til å bruke skolen og nærmiljøet. Skolen ordner med lunsj alle dagene. Ansvarlige voksne sørger for at elevene overholder regler for smittevern. Du velger selv hvilke dager du deltar på. Oppmøte i skolegården ved flaggstanga kl. 10.00. Aktivitetene varer fra 10.00-14.00, noen aktiviteter kan gå over tiden grunnet lengre reisevei. Svarfrist er torsdag 29.07.2021 kl. 15.00. Påmelding er bindende. Ved sykdom sender du skolemelding til Jeanette eller Caroline.

Trykk HER for å melde deg på.

Aktiviteter:

Mandag 2. august

• Ballspill med Jeanette, Nargiza og Lindsey

Tirsdag 3. august

• Ballspill og matlaging med Nargiza, Jeanette og Lindsey

Onsdag 4. august

• Solli Bowling og pizzalunsj på Peppes med Jeanette, Nargiza og Lindsey

Torsdag 5. august

• Rush trampolinepark med Jeanette, Nargiza og Lindsey

Fredag 6. august

• Friluftsdag på Stensrudvann med Jeanette, Nargiza og Lindsey

Vi ønsker dere alle en fortsatt god sommer og håper på å se mange av dere på meråpen skole i august.

Mvh. Stenbråten skole