Bibliotekarene går amok: - Du kan bli bibliotekassistent og vinne en tegnekonkurranse

Biblioteket informerer

Jobb som bibliotekassistent

Biblioteket er bemannet i storefri mandag, tirsdag og fredag. Vi ønsker å tilby jobb til elever som ønsker det. Jobben vil omfatte rydding og utplassering av bøker, registrere innlevering på pc, registrere nye bøker, komme med innspill til valg av ny litteratur og å samarbeide med bibliotekarene om planlagte prosjekter (f.eks. bokuke).

Det vil være to elever per skift, altså seks elever per uke. Varigheten av arbeidsperioden vil avhenge av hvor mange elever som er interessert. Elevene vil få en attest ved utløp av perioden.

Dere finner et søknadsskjema i dokumentlista. Søknadsskjemaet kan leveres i postkassen utenfor biblioteket innen 25. september. Foreløpig beregnet oppstart vil bli i uke 42.

Tegnekonkurranse

Har du en tegneseriefavoritt? Du har kanskje sett den grå boksen på biblioteket. I den finner du tegneserier, men det er ikke så lett å se hvis ikke du går helt nær den. Hva om boksen hadde blitt dekorert med tegneseriefigurer? Det ville sett så mye kulere ut enn bare en kjedelig, grå boks. Men da trenger vi DIN hjelp.

Kan du tegne din favoritt? I farger eller sort/hvitt, det bestemmer du. Men tegningen må ikke være større enn A4.

Hvis du vil være med i konkurransen, legger du tegningen din i postkassen utenfor biblioteket innen 25. september (siste dag før høstferien). De beste tegningene vil bli brukt til å dekorere boksen, og tegneren vil få en premie (husk navn og klasse på BAKSIDEN av tegningen).

Vi håper mange vil ta utfordringen, og at vi får massevis av flotte tegninger.

Hilsen bibliotekarene Caroline, Ann-Elin og Yvonne